Megelégedettség
100%
Minőségi garancia
100%
Szakmaiság
100%
Gyakorlati hatékonyság
100%
Szimpózium
Ingyenes előadás a témában
Minden érdeklődő számára betekintést biztosítunk az FDM terápia háttérismereteibe.
Továbbképzés
Minőség és megbízhatóság
Minden képzésnél a szakmaiságot, a gyakorlatiasságot és az alapos elméleti ismereteket kiemeltnek tekintjük.
PhysioVit Card
Hallgatói támogatás
Tanulóink számára kedvezményes képzési csomagok formájában biztosítjuk az olcsóbb tanulás lehetőségét.

Miért éri meg nálunk FDM terápiát tanulni?
 
"Ha nem a saját szememmel látom, akkor nem hiszem el, ha mesélik!" - Így vélekedett egy szakorvos akkor, amikor páciense 4. stádiumban lévő súlyos, operáció előtt álló csípőízületi artrózis miatt kereste fel. Éppen a Typaldos módszer - FDM terápia tanfolyamunk 1. modulján volt túl és a tanultakat nagy lendülettel el is kezdte alkalmazni páciensén.
30 perces terápiát követően betege az orvosi rendelőből fájdalom nélkül, nem fájdalomcsillapítót tartalmazó recepttel, hanem az FDM terápia kiváló hatásait megtapasztalva ment el tőle.
 
Cilinder disztorzió? Tektóniás fixáció? Triggerband disztorzió? Continuum disztorzió? Fals disztorzió? Hernier Triggerpont disztorzió?
A variációkat lehetne még ezeken belül is tovább sorolni.Mindegyik disztorzió más-más gesztikulációs formát ölt és a páciens minden fasciaelváltozás fájdalmát másképpen írja le az un. disztorzió típusoknak megfelelően.
 
Mindez megtalálható nálunk a szakmai továbbképzéseken. Idén megemelt óraszámban van minden szakembernek tanulni nálunk Typaldos módszert 3 különböző szervezet képzésében részt venni!
 
Milyen időpontokban?
❶ 2018. szeptember 07. (FDM1-3NAP), 2018. november 09-11. (FDM2-3nap), 2018. december 07-09.(FDM3-3NAP) EGY KÉPZÉSI CSOMAG! »»»»»» http://www.physio-vit.net/kepzesek-es-tajekoztatok/oktatas/typaldos-modszer-fascia-disztorzios-modell - PHYSIOVIT HALLGATÓI KÁRTYÁVAL csak 50.000 Ft/modul
❷ 2018. szeptember 21.(FDM1-3NAP), 2018. október 28-30.(FDM2) 2018. november 25-27. (FDM3), EGY KÉPZÉSI CSOMAG!»»»»»»» http://www.physio-vit.net/kepzesek-es-tajekoztatok/oktatas/typaldos-modszer-fascia-disztorzios-modell - PHYSIOVIT HALLGATÓI KÁRTYÁVAL csak 50.000 Ft/modul
❸ 2018. december 13-16. FDM1 és BKF1, azaz biokibernetikus fasciaterápia 1.rész az osteopathia modulban), 2019. február 14-17. (FDM2/BKF2) EGY KÉPZÉSI CSOMAG! »»»»»» http://www.physio-vit.net/kepzesek-es-tajekoztatok/oktatas/byokibernetikus-fasciaterapia

 
A komplett képzés pontosan mennyibe kerül?
Amennyiben valaki igénybe veszi a PhysioVit Card által biztosított képzési kedvezményt, akkor 1modul, azaz 1x3 nap 50.000 Ft. A 3x3 nap 3x50.000 Ft-ban értendő. Ez az ár erre a képzési csoportra érvényes: http://www.physio-vit.net/kepzesek-es-tajekoztatok/oktatas/typaldos-modszer-fascia-disztorzios-modell
 
Amennyiben valaki az Osteopathia modult választja (mely az inomt.de képzések része), akkor kettő képesítést ad az egyik az FDM, másik pedig a fasciális osteropathia 2x4 nap. Kártyakedvezménnyel a kettő képzés egyben 126.000 Ft/modul. Kedvezmény nélkül 139.000 Ft/modul. Ez az ár kizárólag erre a képzésre vonatkozik: http://www.physio-vit.net/kepzesek-es-tajekoztatok/oktatas/byokibernetikus-fasciaterapia (ez utóbbi elsősorban azoknak szól, akik már 2015-től, vagy 2016-tól kezdődően részt vesznek aZ INOMT szervezet Osteopathia képzésein a PhysioVit keretán belül Magyarországon és Ausztriában). nekik kötelező modul a fascia az osteopathia képzésrésze. A most megnyitott regisztráció lehetőséget az olyan szakembereknek is az FDM modul/fasciális osteopathia (inomt.de) megismerésére, akik nem vesznek részt az 5 éves moduláris osteopathia képzésünkben, csak a fasciarészt szeretnék megtanulni.
Kártya, amely a kedvezményt biztosítja beszerezhető online, tanfolyamon, vagy pl. az ingyenes szimpóziumokon. Augusztusban lesz pl. FDM témakörében is ingyenes előadás, melynek részletei itt tekinthetők meg: http://www.physio-vit.net/kepzesek-es-tajekoztatok/szimpozium/fdm-szimpozium
 
Amennyiben valaki a kedvezményes árat szeretné igénybe venni, akkor az ingyenes előadást, majd a kártyás regisztrációt javaslom.

Természetesen vannak pályázati támogatással is FDM képzések, ahol az első modul ingyenes. Az minden alkalommal az év utolsó negyedében pályázható és a következő év első félévére érvényes. Így lesz ez 2018. év végén is. Ezzel kapcsolatos tanulást segítő támogatásokat és infókat a www.physio-vit.net oldalon 2018. szeptembertől lehet majd olvasni, de addig is regisztrálható információ a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Email címen. Itt a nevet és az email kell megadni és küldjük a tájékoztatót.

PhysioVit - Megbízható partner a minőségi képzések területén! Várunk Téged is sok szeretettel!